Партньори

Сарп Интеродал България

sarp logo

 

За Сарп Интеродал България ООД и спорта:

Сарп Интермодал от години свързва света, посредством камионите си, пътуващи между Европа и Азия. Спортът и логистиката споделят много общи черти – изискват добра подготовка, координиран екип, стратегическо изпълнение и постоянен стремеж към постигане на по-добри резултати. Като компания, която цени социалната отговорност и обществена роля, сме горди да подкрепим спорта и да насърчим физическата активност и спортна култура. Вярваме, че когато инвестираме в клубa по Жиу Жицу, инвестираме в бъдещето на младите хора, тяхното възпитание, амбиция и здраве!

 

За Сарп Интермодал България ООД:

Сарп Интермодал е една от водещите транспортни компании, която се нарежда сред най-големите играчи в индустрията. Въоръжена с богат опит и иновативни подходи, фирмата успешно управлява международния си бизнес от два континента. Със седалище в Пловдив, България, тя е центърът на европейския й клон, а водещата фигура зад успеха й е управителят Вадет Али.

Самото име Сарп Интермодал носи със себе си символика за интегриран транспортен подход. Интермодалният подход е ключът към ефективното и устойчиво преминаване на товари, като компанията използва различни видове транспортни средства – от пътни камиони до железопътни превози и корабни доставки. Този изчерпателен подход позволява на Сарп Интермодал да достигне всяка точка на Европа и Азия, осигурявайки надеждни и своевременни услуги за клиентите си.

С над 1400 превозни средства в своя флот, Сарп Интермодал разполага с необходимите ресурси и капацитет, за да отговори на най-изисканите транспортни предизвикателства. Но успехът не се измерва само в бройки и обеми. Фирмата съчетава висококачествените си услуги с ангажираност към клиентите и стремеж към постоянно подобрение.

От 6 години насам Сарп Интермодал продължава да нараства и да се развива, утвърждавайки се като ключов играч в глобалната транспортна индустрия. Нейната мисия е да осигури безупречни резултати и надеждни връзки между континентите, като в същото време запазва високи стандарти за устойчивост и отговорност.

Сарп Интермодал не просто пренася стоки от едно място до друго – тя създава мостове между различни култури, икономики и хора. Нейната значимост за глобалната търговия и икономическото развитие не може да бъде надценена. В бъдеще се очаква фирмата да продължи да върви напред, предлагайки иновативни решения и отговаряйки на нарастващите предизвикателства на световната икономика. Сарп Интермодал е тук, за да остане и да промени начина, по който светът се движи!

 

Викиват

vikiwat logo

Наш партньор от създаването на академията.

Vikiwat.com доставя технологични решения за домакинството и индустрията повече от 30 години. Ние сме сред лидерите в онлайн търговията с разнообразие от над 75 000 продукта от над 800 бранда. Осигуряваме решения за електрониката, електротехниката, електроматериалите, автоматиката, осветлението, умен дом, соларни системи, инструменти, озвучаване, резервни части, електроуреди за дома и много други.

 

Або 2012

abo logo

АБО 2012 да тапнем проблемите Ви в склада.